O nama

Specijalizirana smo tvrtka za prijevoz svih vrsta roba u domaćem i međunarodnom cestovnom prijevozu. Za Vas projektiramo sve vrste fotonaponskih solarnih elektrana. Pružamo usluge zaštite okoliša, odnosno definiramo sve zahtjeve vezane za Vašu djelatnost koji su propisani u zakonskoj regulativi. Mlad, educiran i stručan kadar temeljni su kapital naše tvrtke.

Odnose s našim klijentima gradimo na međusobnom povjerenju i otvorenosti, a želja nam je postizanje dugoročnog partnerskog odnosa. Uvjereni smo da će nam upravo takva strategija poslovanja koja se temelji na uslužnosti, kvaliteti i poštovanju prema partnerima i klijentima osigurati uspjeh kojemu težimo.

Stalnim razvojem, ulaganjima u nove tehnologije nastojimo biti ispred konkurencije, te našim klijentima ponuditi što bolju i kvalitetniju uslugu.

Maksimalno smo ekološki osvješteni, te smo i naše poslovanje podredili zaštiti okoliša i prirode. Kao takvi ulažemo velik trud i zalaganje za korištenje obnovljivih izvora energije, zaštiti okoliša i korištenju zelenih tehnologija.

Misija:
Naša misija je osigurati vrhunsku uslugu za naše klijente, na svim područjima naše djelatnosti. Ostvarivati konstantan rast kvalitete naših usluga kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Vizija:
Naša vizija je postati sinonim za kvalitetu, pouzdanost, inovativnost i ekološku osjetljivost. Želimo biti pouzdan i kvalitetan partner, te biti uvijek korak ispred konkurencije.

Zaposlenje:
Ukoliko je vaša životna profesija vezana za poslove naše tvrtke, a želite raditi u uspješnom, mladom, ambicioznom i stručnom timu slobodno nam se obratite. Možete nam poslati vaš životopis na kontakt e-mail ili poštom.

 

Opće informacije:

Društvo/naziv: Melius promet d.o.o.
Sjedište: Kutinska lipa 18, 44320 Kutina
Sudski registar: TRGOVAČKI SUD U SISKU
MBS: 4059603
OIB: 69893773825
Članovi uprave: Miroslav Labaš, Mario Podhraški
Račun tvrtke: Privredna banka Zagreb d.d., Zagreb; IBAN: HR2423400091110594701, SWIFT: PBZGHR2X

Novosti

Izrada i održavanje Finder d.o.o. © sva prava pridržana